Sportlive - Συζήτηση Έμπορων Αυτοκινήτων με τον Υφυπουργό Μεταφορών


Στις 7 Οκτωβρίου 2024, εκπρόσωποι του Συνδέσμου Εμπόρων Εισαγωγέων Αυτοκινήτων Ελλάδος (ΣΕΕΑΕ) είχαν μια σημαντική συνάντηση με τον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών, κ. Βασίλη Οικονόμου. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του στο υπουργείο και είχε ως στόχο την συζήτηση σοβαρών θεμάτων που αφορούν τον κλάδο του αυτοκινήτου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, αναλύθηκαν διάφορα επείγοντα ζητήματα που πλήττουν τους επαγγελματίες εμπόρους αυτοκινήτων τα τελευταία χρόνια. Αυτά τα θέματα περιλαμβάνουν τις ρυθμίσεις της αγοράς, τις προκλήσεις που προκύπτουν από την εισαγωγή οχημάτων και την ανάγκη για σαφείς νομοθετικές ρυθμίσεις που θα διευκολύνουν τις συναλλαγές.

Η ατμόσφαιρα της συνάντησης ήταν ιδιαίτερα θετική και εποικοδομητική. Ο Υφυπουργός άκουσε προσεκτικά τις θέσεις του ΣΕΕΑΕ και αξιολόγησε δικαιολογημένα τα αιτήματα τους. Δεσμεύτηκε μάλιστα για την ταχεία αναζήτηση άμεσων και δίκαιων λύσεων που θα ανακουφίσουν τον τομέα και θα ενισχύσουν τη βιωσιμότητά του.

Η συγκεκριμένη συνάντηση έρχεται σε μια κρίσιμη στιγμή για τον κλάδο των αυτοκινήτων, καθώς οι αλλαγές στην αγορά απαιτούν άμεσες πρωτοβουλίες και στρατηγικές προσαρμογής. Η συνεργασία μεταξύ των εμπόρων και των κυβερνητικών φορέων μπορεί να δημιουργήσει ευνοϊκές συνθήκες για την ανάπτυξη της αγοράς στα επόμενα χρόνια.


Πηγή:  sportlive.gr

Σχετικά άρθρα

ΣΕΕΑΕ Αίτημα συνάντησης με τον Περιφερειάρχη Αττικής, κ. Χαρδαλιά - 17/10/2024 ΣΕΕΑΕ Ταξινομήσεις & Μεταβιβάσεις όλων των οχημάτων, Σεπτέμβριος 2024 ΣΕΕΑΕ CAR & MOTOR - Αποκάλυψη: Επιστροφή χρημάτων από το Τελωνείο για επιπλέον δασμούς! ΣΕΕΑΕ Υπόμνημα στον Υφυπουργό Μεταφορών, Βασίλη Οικονόμου 08/10/2024 ΣΕΕΑΕ Motorsite - O Συνδέσμου Εμπόρων Εισαγωγέων Αυτοκινήτων Ελλάδος συναντήθηκε με τον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών. ΣΕΕΑΕ Newsmag - Συνάντηση του ΣΕΕΑΕ με τον Υφυπουργό Μεταφορών, Βασίλη Οικονόμου ΣΕΕΑΕ Carpress - Τι συζήτησαν οι Έμποροι Αυτοκινήτων με τον υφυπουργό Μεταφορών; ΣΕΕΑΕ CAR & MOTOR - Τι συζήτησαν οι Έμποροι Αυτοκινήτων με τον υφυπουργό Μεταφορών; ΣΕΕΑΕ Businessnews - Συνάντηση του ΣΕΕΑΕ με τον υφυπουργό Μεταφορών, Βασίλη Οικονόμου ΣΕΕΑΕ fleetnews - Συνάντηση του ΣΕΕΑΕ με τον Υφυπουργό Μεταφορών, Βασίλη Οικονόμου ΣΕΕΑΕ now 24 - Για θέματα του κλάδου αντιπροσωπεία του ΣΕΕΑΕ συναντήθηκε με τον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών Βασίλη Οικονόμου ΣΕΕΑΕ Δελτίο Τύπου του ΣΕΕΑΕ 08/10/2024 - Συνάντηση στο ΥΜΕ