Carpress - Τι συζήτησαν οι Έμποροι Αυτοκινήτων με τον υφυπουργό Μεταφορών;


Την Δευτέρα 07/10/2024 αντιπροσωπεία του Συνδέσμου Εμπόρων Εισαγωγέων Αυτοκινήτων Ελλάδος (ΣΕΕΑΕ) συναντήθηκε  με τον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Βασίλη Οικονόμου, στο γραφείο του στο υπουργείο.

Τέθηκαν επί τάπητος όλα τα επείγοντα θέματα που ταλανίζουν τον κλάδο του αυτοκινήτου και τους επαγγελματίες εμπόρους τα τελευταία χρόνια.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και ήταν εποικοδομητική για αμφότερα τα μέρη.

Ο Υπουργός έκρινε δίκαια τα αιτήματά τους και δεσμεύτηκε για την εξεύρεση άμεσων, δίκαιων και αποτελεσματικών λύσεων.


Πηγή:  www.carpress.gr

Σχετικά άρθρα

ΣΕΕΑΕ Αίτημα συνάντησης με τον Περιφερειάρχη Αττικής, κ. Χαρδαλιά - 17/10/2024 ΣΕΕΑΕ Ταξινομήσεις & Μεταβιβάσεις όλων των οχημάτων, Σεπτέμβριος 2024 ΣΕΕΑΕ CAR & MOTOR - Αποκάλυψη: Επιστροφή χρημάτων από το Τελωνείο για επιπλέον δασμούς! ΣΕΕΑΕ Υπόμνημα στον Υφυπουργό Μεταφορών, Βασίλη Οικονόμου 08/10/2024 ΣΕΕΑΕ Motorsite - O Συνδέσμου Εμπόρων Εισαγωγέων Αυτοκινήτων Ελλάδος συναντήθηκε με τον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών. ΣΕΕΑΕ Sportlive - Συζήτηση Έμπορων Αυτοκινήτων με τον Υφυπουργό Μεταφορών ΣΕΕΑΕ Newsmag - Συνάντηση του ΣΕΕΑΕ με τον Υφυπουργό Μεταφορών, Βασίλη Οικονόμου ΣΕΕΑΕ CAR & MOTOR - Τι συζήτησαν οι Έμποροι Αυτοκινήτων με τον υφυπουργό Μεταφορών; ΣΕΕΑΕ Businessnews - Συνάντηση του ΣΕΕΑΕ με τον υφυπουργό Μεταφορών, Βασίλη Οικονόμου ΣΕΕΑΕ fleetnews - Συνάντηση του ΣΕΕΑΕ με τον Υφυπουργό Μεταφορών, Βασίλη Οικονόμου ΣΕΕΑΕ now 24 - Για θέματα του κλάδου αντιπροσωπεία του ΣΕΕΑΕ συναντήθηκε με τον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών Βασίλη Οικονόμου ΣΕΕΑΕ Δελτίο Τύπου του ΣΕΕΑΕ 08/10/2024 - Συνάντηση στο ΥΜΕ