Υπόμνημα προς τον κο Χ. Τσιόκα,Γενικό Γραμματέα Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών & Δικτύων

 
 
 
Καλλιθέα    02 / 09 /2010
                                                             Αρ. Πρωτ. 1966 
        





Προς:


:


Κ. Χ. Τσιόκα , Γενικό Γραμματέα Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών & Δικτύων
 




Θέμα:


:


Καθορισμός προσόντων και διαδικασίας για την απόκτηση αδείας άσκησης επαγγέλματος τεχνίτη συσκευών αερίων καυσίμων για την κίνηση αυτοκινήτων
 




Σχετικό:


:


Προεδρικό Διάταγμα υπ’ αριθμό 66 (ΦΕΚ 117 21/07/2010)





 
 
 
Κύριε Γενικέ,
 
Σχετικά με το υπόμνημα μας όπως ορίζεται στο ανωτέρω σχετικό θα θέλαμε να εκφράσουμε την ικανοποίηση μας μετά τις εξηγήσεις που μας δόθηκαν.
 
Όπως λεπτομερώς μας εξήγησε ο σύμβουλός σας κος Κουζής, θα διευκρινιστεί ότι δεν απαιτούνται ταυτόχρονα και οι τρεις προϋποθέσεις (όπως περιγράφονται στο Προεδρικό Διάταγμα 66 ΦΕΚ 117 21/07/2010).
 
Το ότι εναλλακτικά θα δίδεται η δυνατότητα -εκτός της προϋπηρεσίας των έξι (6) ή δώδεκα (12) μηνών- να χορηγείτε η άδεια άσκησης επαγγέλματος σε όσους λάβουν την απαιτούμενη εκπαίδευση από πιστοποιημένα Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης ή ακόμα και από τον επίσημο αντιπρόσωπο εισαγωγής εξαρτημάτων τροφοδοσίας και λειτουργίας, απελευθερώνει την συγκεκριμένη αγορά εξασφαλίζοντας υγιές ανταγωνιστικό περιβάλλον.
 
Η ύφεση που οριζόντια διατρέχει τον κλάδο της εμπορίας και επισκευής αυτοκινήτων, οι ανάγκες των καταναλωτών για εναλλακτικά (οικονομικότερα) καύσιμα αλλά και το θετικό πρόσημο στις περιβαλλοντικές συνθήκες, είναι μερικά μόνο από τα επιχειρήματα που υποστηρίζουν την συγκεκριμένη δραστηριότητα.
 
Η επιτυχία της οποίος εξαρτάται από τις γρήγορες αποφάσεις σας, με τις οποίες και την επιχειρηματικότητα θα υποστηρίξετε και την απασχόληση θα ενισχύσετε.
 
 
 
 
 
 
Κλείνοντας για μία ακόμα φορά σας ευχαριστούμε για την ανταπόκριση σας και παραμένουμε στη διάθεση σας με ιδέες και προτάσεις που θα βελτιώσουν την οδική ασφάλεια και θα βοηθήσουν περαιτέρω την αγορά.
 
 
              
Με τιμή
Εκ μέρους του Δ.Σ.
 





Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ


 


Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ




 


 




ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΕΤΙΜΕΖΑΣ


 


ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΕΡΑΤΣΑΣ





 
 
 

Σχετικά άρθρα

ΣΕΕΑΕ ΥΜΕ - Επείγον αίτημα συνάντησης, απόφαση Ε.Ε. 01/07/2024 ΣΕΕΑΕ Υπόμνημα στον Γενικό Γραμματέα ΥΜΕ, κ. Γιάννη Ξιφαρά 10/04/2024 ΣΕΕΑΕ Επείγον αίτημα συνάντησης, απόφαση Ε.Ε. 27/05/2024 ΣΕΕΑΕ Υπόμνημα στον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κο Κ. Καραμανλή. ΣΕΕΑΕ Αίτημα εξαίρεσης προς το Υπουργείο Μεταφορών. ΣΕΕΑΕ Υπόμνημα στην Διεύθυνση Εποπτείας και Ελέγχου (Δ36), κ. Αργύρη Κουζή Διευκρινήσεις για το ΜΕΜΟ ΣΕΕΑΕ Υπόμνημα προς ΥΜΕ, Δ/νση Τεχνικού Ελέγχου Οχημάτων & Εγκαταστάσεων, Δ/ντη κο Σκυλλάκο Αριστομένη ΣΕΕΑΕ Αίτημα συνάντησης με τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κο Κ. Καραμανλή. ΣΕΕΑΕ Υπόμνημα του ΣΕΕΑΕ προς τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κο Κ. Καραμανλή. ΣΕΕΑΕ Υπόμνημα του ΣΕΕΑΕ προς τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κο Κ. Καραμανλή ΣΕΕΑΕ Υπόμνημα του ΣΕΕΑΕ προς τον Υφυπουργό Μεταφορών κο Μιχάλη Παπαδόπουλο ΣΕΕΑΕ Υπόμνημα του ΣΕΕΑΕ προς τον Υφυπουργό Μεταφορών κο Μιχάλη Παπαδόπουλο