Δελτίο Τύπου του ΣΕΕΑΕ

Δελτίο Τύπου

Ο σύνδεσμος έμπορων αυτοκίνητων χαιρετίζει την έναρξη της χορηγίας του ασφαλιστικού ομίλου «Δ. Σαραντόπουλος Α.Ε.» με το πρόγραμμα εγγύησης μηχανολογικών / μηχανικών βλαβών μεταχειρισμένων αυτοκίνητων.

Το πρόγραμμα που απευθύνεται αποκλειστικά στα μέλη του συνδέσμου αφορά την πρόσφορα εγγύησης στα πωλούμενα από τα μέλη μεταχειρισμένα αυτοκίνητα.

Δεδομένης της βάσει του νόμου υποχρέωσης του εμπόρου αυτοκινήτων να εγγυάται την καλή λειτουργία των αυτοκινήτων που εμπορεύεται  για διάστημα 6 μηνών, το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να καλύψει τις ανάγκες τόσο των έμπορων αυτοκινήτων όσο και των καταναλωτών – πελατών μας.

Φιλοδοξία του συνδέσμου είναι να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα απέναντι σε τρίτους (επιτηδείους),  να αποκλείσουμε το παραεμπόριο  και τους ευκαιριακούς πωλητές και να προστατευτούμε από τους κακόβουλους καταναλωτές.
Ο σύνδεσμος θα προβάλει τα μοναδικά πλεονεκτήματα του προγράμματος, που είναι  οι καλύψεις που προσφέρει για όλων των τύπων τα αυτοκίνητα. Το ότι προσφέρεται μόνο από τα μέλη του Συνδέσμου Εμπόρων Εισαγωγέων Αυτοκινήτων Ελλάδος και θα αποκλείσει από τον χώρο μας όσους κινούμενοι τυχοδιωκτικά λυμαίνονται τον κύκλο εργασιών των επιχειρήσεων μας,
Άμεσα και με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα θα ξεκινήσει παρουσίαση του προγράμματος εγγύησης μηχανολογικών / μηχανικών βλαβών μεταχειρισμένων αυτοκινήτων σε όλα τα μέλη του συνδέσμου μας.
Στη παρουσίαση θα εξηγηθούν οι λεπτομέρειες και η λειτουργία του προγράμματος καθώς επίσης και πως μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τα μέλη για την προσέλκυση καταναλωτών αλλά και  προσθετού εσόδου για τις επιχειρήσεις μας.
 

Γραφείο Τύπου ΣΕΕΑΕ.
 
 
Για να δείτε το πρωτόρυπο έγγραφο, παρακαλώ πατήστε εδώ.