Ενημέρωση των συναδέλφων

 
Καλλιθέα,    08/05/2008
                                                             Αρ. πρωτ. 1861
 
Αγαπητοί συνάδελφοι,
 
        Σε συνέχεια της προειδοποιητικής επιστολής μας για το πρόβλημα που υπάρχει από την κατάληψη ολοκλήρου του πεζοδρομίου από αυτοκίνητα ορισμένων συναδέλφων, που ενδεχομένως να είναι και από επισκέπτες ή και από τρίτους σε ολόκληρη την οδό Γρ. Λαμπράκη, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο Δήμος Νικαίας, με απόφαση του Δ.Σ. στην συνεδρίαση του στις 08 Απριλίου 2008, αποφάσισε:

Την απαγόρευση της κάλυψης των πεζοδρομίων πλάτους 1,20μ.
Την επιβολή προστίμων για όσους παραβιάζουν την Άδεια κατάληψης.
Να επιτρέπει μόνο στην οδό Γρ. Λαμπράκη και οδό Π. Ράλλη την κάλυψη πεζοδρομίων από αυτοκίνητα και δίκυκλα.
Ότι όλες οι Άδειες κατάληψης πρέπει να ανανεωθούν σύμφωνα με την νέα απόφαση και μετά από υπόδειξη του κλιμακίου του Δήμου.

Θα πρέπει λοιπόν να συμμορφωθούμε όλοι!!! Αφήνοντας 1,20 μ²ελεύθερο το πεζοδρόμιο που είναι απαραίτητο για την διάβαση πεζών, αναπήρων, μητέρων με το καροτσάκι, για την αποφυγή ατυχημάτων όπως και για την διέλευση πελατών στα άλλα καταστήματα.
Επίσης απαγορεύονται οι μπάρες εμπρός των καταστημάτων.
Θα θέλαμε επίσης να σας πληροφορήσουμε ότι στην ίδια απόφαση έγινε αναπροσαρμογή τελών χρήσης πεζοδρομίου και κοινόχρηστου χώρου από 23€ ανά μ² σε 80€ ανά μ².
Ο Σ.Ε.Ε.Α.Ε. θα κάνει προσπάθειες προς τον Δήμαρχο και το Δ.Σ. του Δήμου Νικαίας αλλά και προς τους Δήμους Κορυδαλλού και Κερατσινίου για την μείωση στο ήμισυ του τέλους χρήσης πεζοδρομίου διότι θεωρείται υπερβολικό και καταστροφικό για τα καταστήματα μας και μας οδηγεί σε αδιέξοδο.
Για να μπορέσουμε όμως να το πετύχουμε, θα πρέπει να έχουμε και την δική σας βοήθεια ώστε να τηρηθούν και οι ως άνω αποφάσεις του Δήμου Νικαίας.
 
 






Με τιμή
Εκ μέρους του Δ.Σ.
 




Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ


 


Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ




 


 
 


 




ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΕΤΙΜΕΖΑΣ


 


ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΕΡΑΤΣΑΣ