Αίτημα Συνάντησης με τον Υπουργό Επικρατείας, κ. Γιώργο Γεραπετρίτη

 



Προς:                                                                                                                                         Καλλιθέα  19/01/2023
Υπουργείο Επικρατείας                                                                                                              Aρ. πρωτ. : 0100
Υπουργό κ. Γιώργο Γεραπετρίτη                                                                   
 
 




Θέμα: Αίτημα συνάντησης

 
Αξιότιμε κ. Υπουργέ,
Ο κλάδος του αυτοκινήτου που παραδοσιακά είναι ένας από τους βασικούς τροφοδότες της ελληνικής οικονομίας βρίσκεται τα τελευταία χρόνια σε μια παρατεταμένη κρίση εξ αιτίας μιας σειράς παραγόντων.
Ως ο φορέας που κατεξοχήν αντιπροσωπεύει το σύνολο των ανεξάρτητων ελλήνων εμπόρων του κλάδου και γνωρίζει από πρώτο χέρι τα προβλήματα της αγοράς, θεωρούμε ότι οι λύσεις στα προβλήματα αυτά δεν είναι δύσκολες απλώς χρειάζονται πολιτική βούληση.
Κατόπιν τούτου, θεωρούμε ότι μια συνάντηση εκπροσώπων του Συνδέσμου μας μαζί σας ώστε να σας γνωρίσουμε τις απόψεις μας και τις προτάσεις μας θα ήταν πολύ εποικοδομητική για την βελτίωση της κατάστασης στην αγορά του αυτοκινήτου και κατ’ επέκτασιν των κρατικών εσόδων από την δραστηριότητά του.
 
 
 



Με εκτίμηση
Εκ μέρους του Δ.Σ.

 
                   Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                           Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
       

               ΚΥΡΑΤΣΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ                                                                                     ΜΙΧΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

 
 Για να δείτε το πρωτότυπο έγγραφο, παρακαλώ πατήστε εδώ.