Συνεργασία του ΣΕΕΑΕ με το ΕΕΑ

 
11/10/2021  Ο πρόεδρος ΣΕΕΑΕ, Κών/νος Κυράτσος, έλαβε πρόσκληση από τον πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου  Αθηνών, κ. Χατζηθεοδωσίου, για συμμετοχή σε τηλεδιάσκεψη γνωριμίας.
13/10/2021  Πραγματοποιήθηκε η τηλεδιάσκεψη με τον πρόεδρο ΕΕΑ στην οποία συμμετείχαν πολλοί εκπρόσωποι των Κλαδικών Σωματίων Αθηνών. Στο τέλος της συζήτησης ο κ. Χατζηθεοδωσίου εξέφρασε την πρόθεση του ΕΕΑ να βοηθήσει τα Σωματεία με παροχή εξοπλισμού γραφείου ώστε να διευκολυνθεί το έργο τους.
14/10/2021  Ο ΣΕΕΑΕ έστειλε την επιστολή με τις ανάγκες του συνδέσμου. Για να δείτε την επιστολή, παρακαλώ πατήστε εδώ.
25/10/2021  Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών διοργάνωσε δείπνο εργασίας, στο εστιατόριο «Αθηναϊκών», με σκοπό την γνωριμία από κοντά με όλους τους εκπροσώπους των Κλαδικών Σωματείων Αθηνών και ανταλλαγή απόψεων. Τον ΣΕΕΑΕ εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος, Κων/νος Κυράτσος και ο Α’ Αντιπρόεδρος, Μιχάλης Μπαξεβάνης.
26/10/2021  Το ΕΕΑ έστειλε πρόσκληση στον πρόεδρο,  Κων/νο Κυράτσο, για την απονομή βραβείων «Βιώσιμης, Καινοτόμου & Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας».
01/11/2021  Σήμερα πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση «Βραβεία Βιώσιμης, Καινοτόμου και Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας» στο SNFCC – Κέντρο Πολιτισμού Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, στην αίθουσα Σταύρος Νιάρχος, παρούσα της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου. Τον ΣΕΕΑΕ εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος, Κων/νος Κυράτσος και ο Α’ Αντιπρόεδρος, Μιχάλης Μπαξεβάνης.
15/12/2021  Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών παρουσίασε μέσω ΖΟΟΜ, τη Μελέτη που πραγματοποίησε, σε συνεργασία με την ICAP, για την Εκτίμηση της οικονομικής ζημιάς από την Πανδημία στον Κλάδο του Λιανικού Εμπορίου το έτος 2020 καθώς και για την πρόβλεψη για το έτος 2021 στην Περιφέρεια Αττικής.