Δημοπρατήστε online το αυτοκίνητό σας σε χιλιάδες εμπόρους!



Του Γιώργου Κ. Ανδρή
 
Μια πρωτοποριακή υπηρεσία για την Ελλάδα εγκαινιάζει το Movenews.gr σε συνεργασία με την «ΟΤΟ ΠΟΛΙΣ» ώστε οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων που επιθυμούν να τα πουλήσουν να μην ταλαιπωρούνται επισκεπτόμενοι τις εμπορίες μεταχειρισμένων αυτοκινήτων αλλά να τα διαθέτουν μέσω online δημοπρασίας σε χιλιάδες εμπορίες.
Ο λόγος για τη νέα ιστοσελίδα ηλεκτρονικών δημοπρασιών sedimoprasia.gr η οποία αναμένεται να αποτελέσει ένα νέο «κανάλι» προμήθειας αυτοκινήτων για χιλιάδες εμπόρους μεταχειρισμένων αυτοκινήτων.
 


Το νέο site δημοπρασιών είναι πολύ απλό για τον χρήστη που επιθυμεί το όχημά του να συμπεριληφθεί στις δημοπρασίες της εταιρείας προς τους εμπόρους και όλη η διαδικασία γίνεται μέσω τεσσάρων απλών βημάτων που περιλαμβάνουν:
1. Εισάγετε τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματός σας στο αντίστοιχο πεδίο και πατήστε START.
2. Συμπληρώνετε τα πεδία με τα χαρακτηριστικά και την κατάσταση του οχήματος σας και τέλος τα στοιχεία σας, έτσι ώστε να μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας.
3. Εφόσον είστε σύμφωνος με την προτεινόμενη τιμή εκκίνησης, κανονίζουμε ραντεβού για τον έλεγχο και τη φωτογράφιση του οχήματός σας προκειμένου να δημοπρατηθεί στην ιστοσελίδα www.auto-auctions.gr.
4. Πληρωμή του οχήματός σας παράλληλα με την παράδοση αυτού, καθώς και των εγγράφων που το αφορούν.
Το site sedimoprasia.gr δημοπρατεί όλους τους τύπους και τις μάρκες ανεξαρτήτως χρονολογίας, χιλιομέτρων και αξίας, ακόμα και οχήματα που προορίζονται για ολική καταστροφή.
Η εταιρεία δημοπρασιών καλύπτει αρχικά Αττική και Θεσσαλονίκη και η εκτίμηση – φωτογράφιση πραγματοποιείται στο χώρο σας. Σε άλλη περίπτωση, το όχημα θα πρέπει να έρθει στο χώρο μας προκειμένου να εκτιμηθεί – φωτογραφηθεί. Τα έξοδα φωτογράφησης και συμμετοχής ανά όχημα στη δημοπρασία ανέρχονται στο ποσό των 50,00 € συμπ/νου του ισχύοντα Φ.Π.Α.
Σε περίπτωση που ο κάτοχος δεν πουλήσει τελικά το όχημά τους δεν υπάρχει κααμία απολύτως επιπλέον χρέωση.
Αν κάποιο όχημα έχει παρακράτηση κυριότητας σε τράπεζα και ο ιδιοκτήτης του επιθυμεί να το δημοπρατήσει αυτό μπορεί να γίνει κανονικά και με την πώληση εξοφλείτε και το δάνειο ώστε να γίνει άρση της παρακράτησης κυριότητας.
Όσον αφορά στην αρχική προτεινόμενη αξία υπάρχει περίπτωση να αλλάξει μόνο στην περίπτωση που έχει παραλειφθεί από τον ιδιοκτήτη κάποιο σημαντικό στοιχείο κατά τη συμπλήρωση των πεδίων της κατάστασης του οχήματος το οποίο επηρεάζει την αξία του.
 
Πηγή: https://www.movenews.gr/dhmoprathste-online-to-aytokinhto-sas-se-xiliades-emporoys/

Σχετικά άρθρα

ΣΕΕΑΕ Τελεσίγραφο Κομισιόν στην Ελλάδα για τα αυτοκίνητα -Τι θα αλλάξει; ΣΕΕΑΕ ΕΕ: Στο «σκαμνί» η Ελλάδα για τη φορολογία στα αυτοκίνητα! ΣΕΕΑΕ Αποκάλυψη: Νέα πρόστιμα έρχονται από την Κομισιόν! ΣΕΕΑΕ Νέα πρόστιμα-μαμούθ στα εισαγόμενα μεταχειρισμένα ΙΧ και φορτηγά! ΣΕΕΑΕ Επιβεβαίωση Newsauto για τα εισαγόμενα μεταχειρισμένα ΙΧ και φορτηγά! ΣΕΕΑΕ Γλιτώνουν το χαράτσι οι έμποροι εισαγόμενων ΙΧ και φορτηγών! ΣΕΕΑΕ Ξαναλλάζουν όλα στα εισαγόμενα μεταχειρισμένα ΙΧ και φορτηγά! ΣΕΕΑΕ Πανάκριβα τα αυτοκίνητα στην Ελλάδα! ΣΕΕΑΕ Χάος στις εισαγωγές μεταχειρισμένων ΙΧ και φορτηγών! Τι άλλαξε; ΣΕΕΑΕ ΣΕΕΑΕ | Στοχοποίηση των εισαγόμενων μεταχειρισμένων αυτοκινήτων ΣΕΕΑΕ ΣΕΕΑΕ: Το κράτος θέλει μονοπώλιο μόνο με μεγάλες εισαγωγικές! ΣΕΕΑΕ Ανακοίνωση του ΣΕΕΑΕ σχετικά με τη λειτουργία του Μητρώου Εισαγόμενων Μεταχειρισμένων Οχημάτων