Παρατείνεται η παραγωγή του Ford GT

 

 

Του Γιώργου Κ. Ανδρή
 
Η Ford Motor Company ανακοίνωσε ότι η παραγωγή του συναρπαστικού GT θα παραταθεί κατά δύο χρόνια περίπου, προκειμένου να ικανοποιηθεί η συντριπτική ζήτηση.
Η εταιρία, θα προσφέρει τώρα περίπου 1.350 GT για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Από τις 8 Νοεμβρίου, η εταιρεία ξανανοίγει για ένα μήνα το παράθυρο υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων σε ορισμένες αγορές, για όσους φιλοδοξούν να γίνουν μέλη της ελίτ των ιδιοκτητών GT.
Οι υποψήφιοι ιδιοκτήτες θα μπορούν να καταθέσουν τις αιτήσεις τους στο FordGT.com, και όσοι πληρούν τις προϋποθέσεις, θα συνεργαστούν με την υπηρεσία GT Concierge Service για μία εξατομικευμένη εμπειρία αγοράς.
«Η ανταπόκριση στο GT μας είναι πρωτοφανής, με τη ζήτηση να υπερβαίνει την προσφορά πάνω 600%» δήλωσε ο Hermann Salenbauch, director, Ford Performance. «Επεκτείνοντας την παραγωγή του GT για λίγο ακόμα διάστημα, θα μπορέσουμε να διατηρήσουμε το προφίλ αποκλειστικότητας του πολυπόθητου supercar προσφέροντας παράλληλα την εμπειρία ιδιοκτησίας σε μεγαλύτερο αριθμό πελατών, πλέον των 80 ιδιοκτητών Ford GT στην Ευρώπη που έχουν παραλάβει το αποκλειστικό μοντέλο τους μέχρι σήμερα.»
Αρχικά, η εταιρεία είχε ανακοινώσει μία περιορισμένη παρτίδα παραγωγής 1.000 οχημάτων μέσα σε τέσσερα χρόνια. Η παραγωγή του GT – με κινητήρα 3.5L EcoBoost V6 Twin Turbo, ανθρακονημάτινη δομή, ενεργή αεροδυναμική και τελική ταχύτητα 347 km/h – ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2016.
Επίσης, η εταιρία ανακοίνωσε πρόσφατα ένα νέο, επετειακό μοντέλο GT Heritage Edition για τα πενήντα χρόνια από τη νίκη του Ford GT40 στο Le Mans 1968 και 1969, με αγωνιστικά χρώματα της Gulf Oil, σε ένα συνδυασμό θαλασσί (Heritage Blue) και πορτοκαλί (Heritage Orange), limited-edition.
Οι Ευρωπαίοι ενδιαφερόμενοι που πληρούν τις προϋποθέσεις θα είναι υποψήφιοι για την απόκτηση ενός οχήματος GT, με έτος κατασκευής από 2020 έως 2022.
 
Πηγή: https://www.movenews.gr/parateinetaai-h-paraagogh-toy-ford-gt/

Σχετικά άρθρα

ΣΕΕΑΕ Τελεσίγραφο Κομισιόν στην Ελλάδα για τα αυτοκίνητα -Τι θα αλλάξει; ΣΕΕΑΕ ΕΕ: Στο «σκαμνί» η Ελλάδα για τη φορολογία στα αυτοκίνητα! ΣΕΕΑΕ Αποκάλυψη: Νέα πρόστιμα έρχονται από την Κομισιόν! ΣΕΕΑΕ Νέα πρόστιμα-μαμούθ στα εισαγόμενα μεταχειρισμένα ΙΧ και φορτηγά! ΣΕΕΑΕ Επιβεβαίωση Newsauto για τα εισαγόμενα μεταχειρισμένα ΙΧ και φορτηγά! ΣΕΕΑΕ Γλιτώνουν το χαράτσι οι έμποροι εισαγόμενων ΙΧ και φορτηγών! ΣΕΕΑΕ Ξαναλλάζουν όλα στα εισαγόμενα μεταχειρισμένα ΙΧ και φορτηγά! ΣΕΕΑΕ Πανάκριβα τα αυτοκίνητα στην Ελλάδα! ΣΕΕΑΕ Χάος στις εισαγωγές μεταχειρισμένων ΙΧ και φορτηγών! Τι άλλαξε; ΣΕΕΑΕ ΣΕΕΑΕ | Στοχοποίηση των εισαγόμενων μεταχειρισμένων αυτοκινήτων ΣΕΕΑΕ ΣΕΕΑΕ: Το κράτος θέλει μονοπώλιο μόνο με μεγάλες εισαγωγικές! ΣΕΕΑΕ Ανακοίνωση του ΣΕΕΑΕ σχετικά με τη λειτουργία του Μητρώου Εισαγόμενων Μεταχειρισμένων Οχημάτων