ΕΛΑΣ: 6.417 παραβάσεις για υπερβολική ταχύτητα σε μια εβδομάδα


 

Του Γιώργου Κ. Ανδρή
 
Ιδιαίτερα απρόσεκτοι και «γρήγοροι» αποδείχθηκαν ότι είναι οι Έλληνες οδηγοί καθώς η ΕΛΑΣ βεβαίωσε πάνω από 6.400 παραβάσεις σε μόλις μία εβδομάδα.
Ειδικότερα όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία σε μόλις 7 ημέρες βεβαιώθηκαν 6.417 παραβάσεις για υπέρβαση ορίου ταχύτητας σε όλη την επικράτεια.
Οι περισσότερες παραβάσεις σημειώθηκαν, στο οδικό δίκτυο της Αττικής (720), του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης (490), της Θεσσαλονίκης (331), των Σερρών (306), του Κιλκίς (301), της Φθιώτιδας (298) και της Κορινθίας (289).
Οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση και με στόχο την πρόληψη και τον περιορισμό των σοβαρών τροχαίων ατυχημάτων και την αναβάθμιση του επιπέδου οδικής ασφάλειας, αναφέρει η ΕΛΑΣ.
 
Πηγή: https://www.movenews.gr/elas-6-417-parabaseis-gia-yperbolikh-taxythta-se-mia-ebdomada/

 

Σχετικά άρθρα

ΣΕΕΑΕ Τελεσίγραφο Κομισιόν στην Ελλάδα για τα αυτοκίνητα -Τι θα αλλάξει; ΣΕΕΑΕ ΕΕ: Στο «σκαμνί» η Ελλάδα για τη φορολογία στα αυτοκίνητα! ΣΕΕΑΕ Αποκάλυψη: Νέα πρόστιμα έρχονται από την Κομισιόν! ΣΕΕΑΕ Νέα πρόστιμα-μαμούθ στα εισαγόμενα μεταχειρισμένα ΙΧ και φορτηγά! ΣΕΕΑΕ Επιβεβαίωση Newsauto για τα εισαγόμενα μεταχειρισμένα ΙΧ και φορτηγά! ΣΕΕΑΕ Γλιτώνουν το χαράτσι οι έμποροι εισαγόμενων ΙΧ και φορτηγών! ΣΕΕΑΕ Ξαναλλάζουν όλα στα εισαγόμενα μεταχειρισμένα ΙΧ και φορτηγά! ΣΕΕΑΕ Πανάκριβα τα αυτοκίνητα στην Ελλάδα! ΣΕΕΑΕ Χάος στις εισαγωγές μεταχειρισμένων ΙΧ και φορτηγών! Τι άλλαξε; ΣΕΕΑΕ ΣΕΕΑΕ | Στοχοποίηση των εισαγόμενων μεταχειρισμένων αυτοκινήτων ΣΕΕΑΕ ΣΕΕΑΕ: Το κράτος θέλει μονοπώλιο μόνο με μεγάλες εισαγωγικές! ΣΕΕΑΕ Ανακοίνωση του ΣΕΕΑΕ σχετικά με τη λειτουργία του Μητρώου Εισαγόμενων Μεταχειρισμένων Οχημάτων