Πότε έρχεται το νέο Skoda Scala


 
Του Γιώργου Κ. Ανδρή
 

«Scala» θα ονομάζεται ο επερχόμενος αντικαταστάτης του Skoda Rapid το οποίο θα ξεκινήσει να διατίθεται στις αγορές το 2019.
Το νέο Skoda Scala, το οποίο θα βασίζεται στην πλατφόρμα MQB A0 του Ομίλου VW, θα υιοθετεί εν πολλοίς τη σιλουέτα του πρωτοτύπου Vision RS που είδαμε πριν μερικές μέρες στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού.
«Με το νέο Scala ανοίγουμε ένα νέο κεφάλαιο στην κόμπακτ κατηγορία για τη Skoda. Αυτή είναι μια εντελώς νέα εξέλιξη που θέτει τα πρότυπα στην κατηγορία όσον αφορά στην τεχνολογία, στην ασφάλεια και στο σχεδιασμό», δήλωσε χαρακτηριστικά ο CEO της εταιρείας, Bernhard Maier.
Το νέο Scala θα διατίθεται με κινητήρες βενζίνης, πετρελαίου ενώ δεν θα λείπουν και οι υβριδικές εκδόσεις.
Η υβριδική έκδοση θα αποτελείται από τον γνωστό 1.5 TSI κινητήρα του VW Group, σε συνδυασμό με έναν ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 102 ίππων και μια μπαταρία ιόντων λιθίου 13 kWh. Η συνδυαστική, ωστόσο, ισχύς του «πακέτου», τα οποίο συνεργάζεται με DSG κιβώτιο και διαθέτει τρία διαφορετικά προγράμματα λειτουργίας (EV, Sport και Normal) περιορίζεται στους 245 ίππους εξασφαλίζοντας μία ηλεκτρική αυτονομία της τάξης των 70 χλμ.
 
 Πηγή:  https://www.movenews.gr/pote-erxetai-to-neo-skoda-scala/

Σχετικά άρθρα

ΣΕΕΑΕ Τελεσίγραφο Κομισιόν στην Ελλάδα για τα αυτοκίνητα -Τι θα αλλάξει; ΣΕΕΑΕ ΕΕ: Στο «σκαμνί» η Ελλάδα για τη φορολογία στα αυτοκίνητα! ΣΕΕΑΕ Αποκάλυψη: Νέα πρόστιμα έρχονται από την Κομισιόν! ΣΕΕΑΕ Νέα πρόστιμα-μαμούθ στα εισαγόμενα μεταχειρισμένα ΙΧ και φορτηγά! ΣΕΕΑΕ Επιβεβαίωση Newsauto για τα εισαγόμενα μεταχειρισμένα ΙΧ και φορτηγά! ΣΕΕΑΕ Γλιτώνουν το χαράτσι οι έμποροι εισαγόμενων ΙΧ και φορτηγών! ΣΕΕΑΕ Ξαναλλάζουν όλα στα εισαγόμενα μεταχειρισμένα ΙΧ και φορτηγά! ΣΕΕΑΕ Πανάκριβα τα αυτοκίνητα στην Ελλάδα! ΣΕΕΑΕ Χάος στις εισαγωγές μεταχειρισμένων ΙΧ και φορτηγών! Τι άλλαξε; ΣΕΕΑΕ ΣΕΕΑΕ | Στοχοποίηση των εισαγόμενων μεταχειρισμένων αυτοκινήτων ΣΕΕΑΕ ΣΕΕΑΕ: Το κράτος θέλει μονοπώλιο μόνο με μεγάλες εισαγωγικές! ΣΕΕΑΕ Ανακοίνωση του ΣΕΕΑΕ σχετικά με τη λειτουργία του Μητρώου Εισαγόμενων Μεταχειρισμένων Οχημάτων