Παραλίγο «δολοφόνος» ο Έμπορος ΙΧ των Βορείων Προαστίων

 



 
Του Γιώργου Κ. Ανδρή
 

Παραλίγο να θρηνήσουμε το πρώτο θύμα, κυριολεκτικά, από τα αυτοκίνητα «βόμβες» που έχει πουλήσει σε ανυποψίαστους καταναλωτές ο έμπορος μεταχειρισμένων αυτοκινήτων των Βορείων Προαστίων.
Ειδικότερα σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του movenews.gr ο Έμπορος ΙΧ των Βορείων Προαστίων πούλησε ένα εισαγόμενο μεταχειρισμένο πετρελαιοκίνητο αυτοκίνητο σε κάποιον ανυποψίαστο καταναλωτή έναντι αρκετών χιλιάδων ευρώ το οποίο ανέγραφε μόλις 69.000 χλμ. στο κοντέρ του και αποτελούσε και μεγάλη ευκαιρία σύμφωνα με τα λεγόμενά του στον υποψήφιο αγοραστή.
Εκείνος πείστηκε τελικά και αγόρασε καταβάλλοντας τοις μετρητοίς το τίμημα του αυτοκινήτου.
Μετά από τρεις μήνες η κόρη του ανυποψίαστου καταναλωτή αποφάσισε να πάει μια βόλτα με το νέο τους αυτοκίνητο και για καλή της τύχη είχε συνεπιβάτες.
Ο λόγος που αναφέρουμε την ύπαρξη συνεπιβατών έχει να κάνει με το γεγονός πως το αυτοκίνητο που είχε πάει βόλτα και είχε αποκτήσει ο ανυποψίαστος πατέρας από τον έμπορο ΙΧ των Βορείων Προαστίων όχι μόνο δεν είχε διανύσει 69.000 χιλιόμετρα αλλά για κακή τους τύχη ήταν και κακοσυντηρημένο με αποτέλεσμα η οδηγός να χάσει τις αισθήσεις της από τις αναθυμιάσεις!
Ναι σωστή διαβάσατε η κοπέλα που οδηγούσε ευτυχώς με χαμηλές ταχύτητες κάποια στιγμή έχασε τις αισθήσεις της και ευτυχώς ο συνοδηγός κατάφερε να ακινητοποιήσει το όχημα χωρίς να τρακάρουν κάπου.
Το αυτοκίνητο μετά το περιστατικό έσβησε και δεν έπαιρνε εμπρός με αποτέλεσμα να το μεταφέρουν με την οδική βοήθεια στο συνεργείο.
Η κοπέλα οδηγός οδηγήθηκε στο εφημερεύων νοσοκομείο όπου οι γιατροί διέγνωσαν πως είχε εισπνεύσει μεγάλες ποσότητες καυσαερίων.
Κατόπιν ο πατέρας της κοπέλας την επόμενη ημέρα μετέβη στο συνεργείο και ενημέρωσε τους τεχνικούς για την κατάσταση της κόρης του. Εκείνοι με τη σειρά τους προέβηκαν σε λεπτομερή έλεγχο του οχήματος και ανακάλυψαν πως το όχημα είχε διανύσει πάνω από 290.000 χιλιόμετρα και όλα τα φίλτρα ήταν «βουλωμένα» με αποτέλεσμα μέρος των καυσαερίων να εκπέμπονται μέσα στην καμπίνα επιβατών!
Ευτυχώς για τον ανυποψίαστο πατέρα το παιδί του βγήκε αλώβητο από το «σαπάκι» που είχε χρυσοπληρώσει στον έμπορο ΙΧ των Βορείων Προαστίων ο οποίος αρχικά αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες που του επέρριψε ο ανυποψίαστος καταναλωτής.
Η συνέχεια θα δοθεί στις δικαστικές αίθουσες όπου θα βρεθεί για ακόμη μία φορά ο Έμπορος ΙΧ των Βορείων Προαστίων…
 
Πηγή: www.movenews.gr/paraligo-dolofonos-o-emporos-ton-boreion-proastion/

Σχετικά άρθρα

ΣΕΕΑΕ Αναμόρφωση της φορολογίας των αυτοκινήτων - Καταγγελία του ΣΕΕΑΕ στην Ε.Ε. το 2016 και συμπληρωματική το 2020... ΣΕΕΑΕ Δημοσίευση της με αρ. 153104-2024 (4413'Β) ΥΑ - ΜΕΜΟ Αρ. πρωτ. 182251 12/09/2024 ΣΕΕΑΕ Ταξινομήσεις & Μεταβιβάσεις όλων των οχημάτων, Αύγουστος 2024 ΣΕΕΑΕ Ταξινομήσεις & Μεταβιβάσεις όλων των οχημάτων, Ιούλιος 2024 ΣΕΕΑΕ Ταξινομήσεις & Μεταβιβάσεις όλων των οχημάτων, Ιούνιος 2024 ΣΕΕΑΕ Ταξινομήσεις & Μεταβιβάσεις όλων των οχημάτων, Μάιος 2024 ΣΕΕΑΕ Ταξινομήσεις & Μεταβιβάσεις όλων των οχημάτων, Απρίλιος 2024 ΣΕΕΑΕ Ταξινομήσεις & Μεταβιβάσεις όλων των οχημάτων, Μάρτιος 2024 ΣΕΕΑΕ Ταξινομήσεις & Μεταβιβάσεις όλων των οχημάτων, Φεβρουάριος 2024 ΣΕΕΑΕ Ταξινομήσεις & Μεταβιβάσεις όλων των οχημάτων, Ιανουάριος 2024 ΣΕΕΑΕ Ταξινομήσεις & Μεταβιβάσεις όλων των οχημάτων, Δεκέμβριος 2023 ΣΕΕΑΕ Ταξινομήσεις & Μεταβιβάσεις όλων των οχημάτων, Νοέμβριος 2023