Από 15.300 ευρώ το νέο Fiat 500 L και με 5ετή εγγύηση

 

 
Του Γιώργου Κ. Ανδρή
 

Έχοντας ήδη υπερβεί το μισό εκατομμύριο πωλήσεις, το Fiat 500 L αποτελεί ένα απόλυτα επιτυχημένο παράδειγμα έξυπνης σχεδίασης. Με στιλιστικά στοιχεία που καθιστούν το γνήσιο μέλος της οικογένειας του Fiat 500, το 500L, συνδυάζει ιδανικά το περιπετειώδες χαρακτήρα ενός SUV, με την πρακτικότητα ενός πολυμορφικού αυτοκινήτου. Με την εξαιρετική ορατότητα και την αίσθηση ασφάλειας που προσφέρει η ψηλά τοποθετημένη θέση οδήγησης, η στιβαρή σχεδίαση και η ικανή απόσταση από το έδαφος, το 500L προσφέρει ό, τι ψάχνει κανείς σε ένα SUV , έχοντας παράλληλα εξαιρετικά πλούσιους χώρους και πρακτικότητα που εκπλήσσει.


Με την ανανέωση της εμφάνισης, ακόμα πιο ποιοτικά υλικά στην εσωτερική αγορά, την πιο πλούσια εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας, αλλά και τις προδιαγραφές κινητήρων Euro 6 d , το νέο 500L, αποτελεί πλέον από ποτέ μια ολοκληρωμένη πρόταση για τις πολυπληθείς ανάγκες των καταναλωτών. Σε αυτό το πλαίσιο, παράλληλα με τις πολυάριθμες επιλογές χρωμάτων και στοιχείων ξεχωρισμότητας, το νέο 500L είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις με ξεχωριστό χαρακτήρα . Για όσους αναζητούν την μέγιστη πρακτικότητα, χωρίς να θυμούνται το στυλ, οι εκδόσεις Urban αποτελούν ιδανική λύση για καθημερινές μετακινήσεις. Αντιστοιχώς για τους λάτρεις της περιπέτειας, οι εκδόσεις City Cross προσφέρουν αυξημένες δυνατότητες κίνησης εκτός δρόμου, αλλά και ακόμα πιο δυναμική εμφάνιση.


Με έμφαση στην προσφορά πλήρους εξοπλισμού άνεσης και ασφάλειας σε όλες τις εκδόσεις, οι τιμές του νέου 500L αρχίζουν από τα 15.300 ευρώ ( Urban ) και 15.990 ευρώ ( City Cross ). Παράλληλα όλες οι εκδόσεις του μοντέλου είναι διαθέσιμες με προνομιακή επιτόκιο 2,9% και καλύπτονται από 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.
 
Πηγή: https://www.movenews.gr/apo-15-300-euro-to-neo-fiat-500-l-kai-me-5eth-eggyhsh/

Σχετικά άρθρα

ΣΕΕΑΕ Τελεσίγραφο Κομισιόν στην Ελλάδα για τα αυτοκίνητα -Τι θα αλλάξει; ΣΕΕΑΕ ΕΕ: Στο «σκαμνί» η Ελλάδα για τη φορολογία στα αυτοκίνητα! ΣΕΕΑΕ Αποκάλυψη: Νέα πρόστιμα έρχονται από την Κομισιόν! ΣΕΕΑΕ Νέα πρόστιμα-μαμούθ στα εισαγόμενα μεταχειρισμένα ΙΧ και φορτηγά! ΣΕΕΑΕ Επιβεβαίωση Newsauto για τα εισαγόμενα μεταχειρισμένα ΙΧ και φορτηγά! ΣΕΕΑΕ Γλιτώνουν το χαράτσι οι έμποροι εισαγόμενων ΙΧ και φορτηγών! ΣΕΕΑΕ Ξαναλλάζουν όλα στα εισαγόμενα μεταχειρισμένα ΙΧ και φορτηγά! ΣΕΕΑΕ Πανάκριβα τα αυτοκίνητα στην Ελλάδα! ΣΕΕΑΕ Χάος στις εισαγωγές μεταχειρισμένων ΙΧ και φορτηγών! Τι άλλαξε; ΣΕΕΑΕ ΣΕΕΑΕ | Στοχοποίηση των εισαγόμενων μεταχειρισμένων αυτοκινήτων ΣΕΕΑΕ ΣΕΕΑΕ: Το κράτος θέλει μονοπώλιο μόνο με μεγάλες εισαγωγικές! ΣΕΕΑΕ Ανακοίνωση του ΣΕΕΑΕ σχετικά με τη λειτουργία του Μητρώου Εισαγόμενων Μεταχειρισμένων Οχημάτων