Ferrari: Αύξηση 13% σημείωσαν τα κέρδη

 

 

Του Γιώργου Κ. Ανδρή
 

Αύξηση 13% κατέγραψαν τα κέρδη της Ferrari στο πρώτο τρίμηνο του 2018 σύμφωνα με ανακοίνωση της ιταλικής εταιρείας super cars.
Ειδικότερα ο τζίρος στο πρώτο τρίμηνο αυξήθηκε κατά 272 εκατ. ευρώ, ενώ τα περιθώρια κέρδους αυξήθηκαν στο 32,8% από 29,5%.
Το καθαρό βιομηχανικό χρέος μειώθηκε στα 413 εκατ. ευρώ στο τέλος Μαρτίου, από 473 εκατ. ευρώ που ήταν τρεις μήνες νωρίτερα.
Οι παγκόσμιες παραδόσεις κατά το πρώτο τρίμηνο αυξήθηκαν κατά 6,2% φθάνοντας τα 2.168 αυτοκίνητα.
Η μεγάλη αύξηση των πωλήσεων προήλθε από την αύξηση κατά 24% των πωλήσεων των μοντέλων V-12, ενώ οι πωλήσεις των μοντέλων V-8 κυμάνθηκαν στα κανονικά για την εταιρεία επίπεδα.
 
Πηγή: https://www.movenews.gr/ferrari-aykshsh-13-shmeiosan-ta-kerdh/

Σχετικά άρθρα

ΣΕΕΑΕ Τελεσίγραφο Κομισιόν στην Ελλάδα για τα αυτοκίνητα -Τι θα αλλάξει; ΣΕΕΑΕ ΕΕ: Στο «σκαμνί» η Ελλάδα για τη φορολογία στα αυτοκίνητα! ΣΕΕΑΕ Αποκάλυψη: Νέα πρόστιμα έρχονται από την Κομισιόν! ΣΕΕΑΕ Νέα πρόστιμα-μαμούθ στα εισαγόμενα μεταχειρισμένα ΙΧ και φορτηγά! ΣΕΕΑΕ Επιβεβαίωση Newsauto για τα εισαγόμενα μεταχειρισμένα ΙΧ και φορτηγά! ΣΕΕΑΕ Γλιτώνουν το χαράτσι οι έμποροι εισαγόμενων ΙΧ και φορτηγών! ΣΕΕΑΕ Ξαναλλάζουν όλα στα εισαγόμενα μεταχειρισμένα ΙΧ και φορτηγά! ΣΕΕΑΕ Πανάκριβα τα αυτοκίνητα στην Ελλάδα! ΣΕΕΑΕ Χάος στις εισαγωγές μεταχειρισμένων ΙΧ και φορτηγών! Τι άλλαξε; ΣΕΕΑΕ ΣΕΕΑΕ | Στοχοποίηση των εισαγόμενων μεταχειρισμένων αυτοκινήτων ΣΕΕΑΕ ΣΕΕΑΕ: Το κράτος θέλει μονοπώλιο μόνο με μεγάλες εισαγωγικές! ΣΕΕΑΕ Ανακοίνωση του ΣΕΕΑΕ σχετικά με τη λειτουργία του Μητρώου Εισαγόμενων Μεταχειρισμένων Οχημάτων