IX EXPO



IX EXPO
 

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ

 

 

 

Η έκθεση "IX Expo" θα πραγματοποιηθεί στο Ο.Α.Κ.Α., στο Μαρούσι, από τις 29 Σεπτεμβρίου έως και την 1 Οκτωβρίου 2017.
Καταξιωμένοι έμποροι και εταιρίες από τον χώρο του αυτοκινήτου, της μοτοσυκλέτας και των λοιπών οχημάτων, θα παρουσιάσουν στους επισκέπτες της έκθεσης, επιλεγμένα εκθέματα όλων των κατηγοριών, με προσφορές και δώρα για κάθε ενδιαφερόμενο!
 
Στην έκθεση, θα συμμετάσχουν επίσης επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε όλους τους τομείς χρήσης και συντήρησης του αυτοκινήτου, της μοτοσυκλέτας και των λοιπών οχημάτων.


Όποιος συνάδελφος επιθυμεί να δηλώσει συμμετοχή στην έκθεση  μπορεί να  επισκεφθεί την επίσημη σελίδα της έκθεσης, ix expo.gr  και να ενημερωθεί για περισσότερες πληροφορίες.
 


ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ IX EXPO

 
 
 
 

Σχετικά άρθρα

ΣΕΕΑΕ Συνεδρίαση της Διαρκής Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων με θέμα: επεξεργασίας και εξέτασης του Σχεδίου Νόμου του Υπουργείου Οικονομικών ΣΕΕΑΕ Συνεδρίαση της Διαρκής Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου με θέμα επεξεργασία και εξέταση του Σχεδίου Νόμου του ΥΠΕΝ "Προώθηση της Ηλεκτροκίνησης". ΣΕΕΑΕ Το νομοσχέδιο του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας ΣΕΕΑΕ Αλλαγή ημερομηνίας Ενημερωτικού Σεμινάριου των μελών του ΣΕΕΑΕ για Προσωπικά Δεδομένα ΣΕΕΑΕ Ενημερωτικό Σεμινάριο των Μελών του ΣΕΕΑΕ για προσωπικά δεδομένα ΣΕΕΑΕ Δελτίο Τύπου του ΣΕΕΑΕ 16/03/2018 ΣΕΕΑΕ Αναμόρφωση της φορολογίας των αυτοκινήτων - Καταγγελία του ΣΕΕΑΕ στην Ε.Ε. ΣΕΕΑΕ Δελτίο Τύπου του ΣΕΕΑΕ ΣΕΕΑΕ Προσοχή έρχονται πρόστιμα στα ανασφάλιστα αυτοκίνητα!!! ΣΕΕΑΕ «Ε.Μ.ΠΑ.» αλλιώς... πρόστιμο έως 1 εκατ. ευρώ ή λουκέτο για χιλιάδες επιχειρήσεις! ΣΕΕΑΕ Αναμόρφωση της φορολογίας των αυτοκινήτων ΣΕΕΑΕ Τέλη κυκλοφορίας για τα εισαγόμενα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα, νέος τρόπος υπολογισμού...