IX EXPO



IX EXPO
 

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ

 

 

 

Η έκθεση "IX Expo" θα πραγματοποιηθεί στο Ο.Α.Κ.Α., στο Μαρούσι, από τις 29 Σεπτεμβρίου έως και την 1 Οκτωβρίου 2017.
Καταξιωμένοι έμποροι και εταιρίες από τον χώρο του αυτοκινήτου, της μοτοσυκλέτας και των λοιπών οχημάτων, θα παρουσιάσουν στους επισκέπτες της έκθεσης, επιλεγμένα εκθέματα όλων των κατηγοριών, με προσφορές και δώρα για κάθε ενδιαφερόμενο!
 
Στην έκθεση, θα συμμετάσχουν επίσης επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε όλους τους τομείς χρήσης και συντήρησης του αυτοκινήτου, της μοτοσυκλέτας και των λοιπών οχημάτων.


Όποιος συνάδελφος επιθυμεί να δηλώσει συμμετοχή στην έκθεση  μπορεί να  επισκεφθεί την επίσημη σελίδα της έκθεσης, ix expo.gr  και να ενημερωθεί για περισσότερες πληροφορίες.
 


ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ IX EXPO

 
 
 
 

Σχετικά άρθρα

ΣΕΕΑΕ Τελεσίγραφο Κομισιόν στην Ελλάδα για τα αυτοκίνητα -Τι θα αλλάξει; ΣΕΕΑΕ ΕΕ: Στο «σκαμνί» η Ελλάδα για τη φορολογία στα αυτοκίνητα! ΣΕΕΑΕ Αποκάλυψη: Νέα πρόστιμα έρχονται από την Κομισιόν! ΣΕΕΑΕ Νέα πρόστιμα-μαμούθ στα εισαγόμενα μεταχειρισμένα ΙΧ και φορτηγά! ΣΕΕΑΕ Επιβεβαίωση Newsauto για τα εισαγόμενα μεταχειρισμένα ΙΧ και φορτηγά! ΣΕΕΑΕ Γλιτώνουν το χαράτσι οι έμποροι εισαγόμενων ΙΧ και φορτηγών! ΣΕΕΑΕ Ξαναλλάζουν όλα στα εισαγόμενα μεταχειρισμένα ΙΧ και φορτηγά! ΣΕΕΑΕ Πανάκριβα τα αυτοκίνητα στην Ελλάδα! ΣΕΕΑΕ Χάος στις εισαγωγές μεταχειρισμένων ΙΧ και φορτηγών! Τι άλλαξε; ΣΕΕΑΕ ΣΕΕΑΕ | Στοχοποίηση των εισαγόμενων μεταχειρισμένων αυτοκινήτων ΣΕΕΑΕ ΣΕΕΑΕ: Το κράτος θέλει μονοπώλιο μόνο με μεγάλες εισαγωγικές! ΣΕΕΑΕ Ανακοίνωση του ΣΕΕΑΕ σχετικά με τη λειτουργία του Μητρώου Εισαγόμενων Μεταχειρισμένων Οχημάτων