Εκλογές του ΣΕΕΑΕ τον Νοέμβριο, για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.....



 
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου, ενημερώνει τα μέλη του ΣΕΕΑΕ για τις εκλογές που θα πραγματοποιηθούν στα γραφεία του Συνδέσμου, στις 7-11-2016 για την ανάδειξη της νέας Διοίκησης του ΣΕΕΑΕ.
Εάν δεν υπάρξει η προβλεπόμενη από το καταστατικό απαρτία, οι εκλογές θα επαναληφθούν την επόμενη εβδομάδα, την ίδια ημέρα και ώρα (14-11-2016).
Εάν και πάλι δεν υπάρξει απαρτία, οι εκλογές οριστικά θα γίνουν την μεθεπόμενη εβδομάδα, την ίδια ημέρα και ώρα (21-11-2016).
Όποιος συνάδελφος θέλει να βάλει υποψηφιότητα στις προσεχείς εκλογές, για μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, της Ελεγκτικής ή της Εφορευτικής Επιτροπής, καθώς και ως Αντιπρόσωπος σε Δευτεροβάθμιες Οργανώσεις, πρέπει να υποβάλλει αίτηση υποψηφιότητας προς τον Σύνδεσμο, τουλάχιστον τρεις (3) ημέρες προ της συγκλήσεως της πρώτης Γενικής Συνέλευσης.
Εφόσον επιθυμείτε να εκλεγείτε ως μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, της Ελεγκτικής Επιτροπής, καθώς και ως Αντιπρόσωποι σε Δευτεροβάθμιες Οργανώσεις, παρακαλώ συμπληρώστε την αίτηση που βρίσκετε  εδώ.
Αφού εκτυπώστε και συμπληρώστε την αίτηση, στείλτε την με fax στο 210 9431677.
Εναλλακτικά στείλτε την με e-mail στο info@seeae.gr
Για κάθε διευκρίνιση / ενημέρωση, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την γραμματεία του Συνδέσμου στο 210 9413028.
 
Με εκτίμηση
Το Δ/Σ του ΣΕΕΑΕ