ΔΙ.ΠΑ.Ε. Υπηρεσία Αξιών Θεσσαλονίκης

11/3/2015  Στην συνάντηση μας με την Γενική Δ/ντρια Τελωνείων & Ε.Φ.Κ. κα Ειρήνη Γιαλούρη στο Υπουργείο Οικονομικών, συζητήθηκε και αυτό το θέμα. Από την μεριά του Συνδέσμου αναφέρθηκε η πολύ μεγάλη χρονική καθυστέρηση που υπάρχει στην Υπηρεσία Αξίων Θεσσαλονίκης  ως προς την έκδοση της αξίας για τον εκτελωνισμό του αυτοκίνητου, 15-20 μέρες, ενώ στην αντίστοιχη Υπηρεσία Αξίων του Πειραιά ο χρόνος αυτός είναι λίγα λεπτά της ώρας.  Η κα Γιαλούρη μας ενημέρωσε ότι δεν γνωρίζει σ’ αυτήν ακριβώς την έκταση το θέμα και αμέσως θα πράξει ούτως ώστε να λυθεί.

17/3/2015  Επικοινωνήσαμε με την Γενική Δ/ντρια Τελωνείων Θεσ/νικης την κα Γωγάκου η οποία μας ανέφερε την επικοινωνία που είχε με την κα Γιαλούρη και ότι στο θέμα θα υπάρξει μεγάλη βελτίωση σε 15 μέρες.
4/5/2015  Συνάντηση του Γεν. Γραμματέα κου Κων/νου Κυράτσου, με την Προϊσταμένη Τελωνειακής Περιφέρειας Θεσ/νικης κα Γωγάκου και την Προϊσταμένη του Τελωνείου κα Μπίκου, στα γραφεία τους στην Θεσ/νικη. Η συνάντηση διήρκησε περίπου δύο ώρες και συζητήθηκαν όλα τα θέματα, όπως και το ότι ζητήθηκε από την κα Γιαλούρη στις 24-4-15 και μία επί πλέον λύση για τον ταχύτερο εκτελωνισμό των αυτοκινήτων, η λύση της παρακαταθήκης.
14/5/2015 Τηλεφωνική επικοινωνία του Γεν. Γραμματέα με την κα Γιαλούρη για να υπογραφεί και η λύση της "παρακαταθήκης" μήπως και βελτιωθεί λίγο το πρόβλημα.
22/5/2015  Υπέγραψε το έγγραφο της παρακαταθήκης η Γενική Δ/ντρια Τελωνείων & Ε.Φ.Κ. κ. Ε. Γιαλούρη.
11/11/2015  Στην συνάντηση που είχε σήμερα ο ΣΕΕΑΕ με την Δ/ντρια ΕΦΚ κα Κανελλοπούλου ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν και η παράταση της ''παρακαταθήκης'' και μετά τις 31-12-2015.
13/11/2015  Ο ΣΕΕΑΕ επικοινωνεί με την κα Γωγάκου, της αναφέρουμε το θέμα και την συνάντηση που είχαμε με την κα Κανελλοπούλου και ότι περιμένει έγγραφό της, για να δοθεί νέα παράταση.
Παρακολουθούμε το θέμα.