40 εμποροί αυτοκινήτων καταγγέλουν την Διεύθυνση Συγκοινωνιών Μεσσηνίας

27-10-2015   Συνάδελφος από την Καλαμάτα επικοινώνησε με τον Σύνδεσμο και μας ανέφερε ότι στην Δ/νση Συγκοινωνιών της Μεσσηνίας, για να ολοκληρωθεί μια μεταβίβαση ή η έκδοση νέων πινακίδων σ’ ένα αυτοκίνητο, ο χρόνος που χρειάζεται είναι 30 μέρες !!!  Έχουν καταθέσει χαρτιά από τις 8-10-2015 και κανείς δεν συγκινείται.
Αμέσως επικοινωνήσαμε με την Δ/νση Συγκοινωνιών της Μεσσηνίας αλλά δεν απάντησε κανένας σε όλα τα τηλεφωνήματά μας, το ίδιο συνέβη και με την Δ/νση του Υπουργείου Μεταφορών και με την Περιφέρεια Μεσσηνίας. Παραμονή 28ης  Οκτωβρίου !!!

30-10-2015   Ο συνάδελφος έστειλε στον Σύνδεσμο υπόμνημα - καταγγελία το οποίο υπογράφουν 40 έμποροι της περιοχής. Στην Δ/νση Συγκ/νιων συνεχίζουν να μην απαντούν.
Επικοινωνήσαμε με τον κο Γιώργο Πατσιαβό, Δ/ντη της Δ/νσης επιβατικών μεταφορών, του Υπουργείου Μεταφορών και αφού τον ενημερώσαμε, δεσμεύτηκε να επικοινωνήσει με την Δ/νση Συγκ/νιων Μεσσηνίας.
Επικοινωνήσαμε με την Αντιπεριφεριάρχη, κα Έλενα Αλιφέρη, αρμόδια για το θέμα αυτό και η γραμματέας της, αφού την ενημερώσαμε για τον λόγο τον οποίο την ζητάμε, μας ανέφερε ότι βρίσκεται σε συνάντηση και θα μας τηλεφωνήσει η ίδια σε λίγο, το θέμα της ήταν γνωστό.
Η γραμματέας της μας τηλεφώνησε και είπε ότι, λόγω του ότι θα βρίσκεται σε συνεχείς συναντήσεις η κα Αλιφέρη, της ζήτησε να μας μεταφέρει ότι θα επικοινωνήσει οπωσδήποτε μαζί μας, την Δευτέρα 2-11-2015 και ώρα 10:00 π.μ.
2-11-2015   Επικοινώνησε μαζί μας η κα Αλιφέρη και καταλήξαμε ότι, θα δοθεί προτεραιότητα στους εμπόρους αυτοκινήτων, σήμερα-αύριο θα παραδοθούν όλες οι νέες άδειες-πινακίδες κυκλοφορίας και έως το τέλος της εβδομάδας θα ομαλοποιηθεί και η διαδικασία των μεταβιβάσεων.
Παρακολουθούμε το θέμα.