Αυτοκίνητα για εξαγωγή


10/11/2014 Στην συνάντηση μας με το Υπουργείο Μεταφορών, μας ενημέρωσαν, ότι πρόκειται να αλλάξει ο τρόπος εξαγωγής των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων. Για την ακρίβεια, ότι για τα αυτοκίνητα που θα φεύγουν προς άλλα κράτη μέλη της Ε.Ε., η οριστική τους διαγραφή θα γίνεται, όταν και εφόσον μας στέλνει ο αγοραστής του άλλου κράτους τα επίσημα παραστατικά, τα οποία θα αποδεικνύουν ότι ταξινομήθηκε αυτό το αυτοκίνητο στο όνομα του. Επειδή όμως είναι θέμα που θα συζητηθεί την αυριανή μέρα στην κοινή σύσκεψη Υπουργείου Μεταφορών, Υπουργείου Οικονομικών και ΣΕΕΑΕ, θα παρουσιάσουμε την θέση του Συνδέσμου αύριο.
11/11/2014 Στην συνάντηση στο Υπουργείο Μεταφορών με παράγοντες του Υπουργείου Μεταφορών και Οικονομικών, ο ΣΕΕΑΕ παρουσίασε τις προτάσεις του πάνω στο θέμα της εξαγωγής των αυτοκινήτων. Αποτελέσματα της συνάντησης 10 & 11-11-14. 

14/11/2014 Κατάθεση σχετικού υπομνήματος, προς τον Υφυπουργό Μεταφορών κο Παπαδόπουλο και την δ/ντρια του κα Τσάγκα, όπου μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά την πρόταση του ΣΕΕΑΕ.

 
Αναμένουμε την εγκύκλιο, καθώς η στάση τους ήταν θετική. Λόγω των πρόωρων εκλογών το θέμα παραμένει ανοικτό και θα το δούμε με την νέα κυβέρνηση πού θα προκύψει.