Συνάντηση του ΣΕΕΑΕ με την Γενική Δ/ντρια Τελωνείων και Ε.Φ.Κ. κα Ειρ. Γιαλούρη

11/3/2015  Σήμερα ημέρα Τετάρτη και ώρα 13:30 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του ΣΕΕΑΕ με την Γενική Δ/ντρια Τελωνείων & Ε.Φ.Κ. κα Ειρήνη Γιαλούρη στο Υπουργείο Οικονομικών. Στην συνάντηση αυτή παρευρέθη και ο νομικός σύμβουλος του Συνδέσμου κος Π. Ρίζος.
Τα θέματα που συζητήθηκαν είναι:
1. Αναδρομικές χρεώσεις, 2. Απόσυρση και στο μεταχειρισμένο αυτοκίνητο, 3. Φορολογικές αποθήκες, όχι μόνο για Γ’ κατηγορίας βιβλία, 4. ΔΙ.ΠΑ.Ε. Υπηρεσία Αξίων Θεσ/νίκης, 5. EURO 5 και EURO 4 ίδια ποσοστά φορολόγησης στα εισαγόμενα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα.

Τα θέματα αναλύθηκαν και συζητήθηκαν διεξοδικά και θα υπάρχει πλέον συνεχής συνεργασία για την καλύτερη λύση αυτών των θεμάτων.
 

Σχετικά άρθρα

ΣΕΕΑΕ Ενέργειες του ΣΕΕΑΕ για την παράταση της αντιρρυπαντικής οδηγίας EURO 5 ΣΕΕΑΕ Πινακίδες ΔΟΚ, προβλήματα...................... ΣΕΕΑΕ Οι Δ/νσεις Συγκοινωνιών της χώρας δεν λειτουργούν ΣΕΕΑΕ ΔΙ.ΠΑ.Ε. Υπηρεσία Αξιών Θεσσαλονίκης ΣΕΕΑΕ Κατάργηση των οδηγιών αντιρρυπαντικής τεχνολογίας ζητά ο ΣΕΕΑΕ για τον εκτελωνισμό των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων. ΣΕΕΑΕ Υπόμνημα και αίτημα συνάντησης του ΣΕΕΑΕ, στον Υπουργό Οικονομικών κο Αλεξιάδη ΣΕΕΑΕ Ασφάλεια και τέλη κυκλοφορίας αυτοκινήτου. Άρση ακινησίας για πώληση και μεταβίβαση από ή σε έμπορο αυτοκινήτων ΣΕΕΑΕ 40 εμποροί αυτοκινήτων καταγγέλουν την Διεύθυνση Συγκοινωνιών Μεσσηνίας ΣΕΕΑΕ Συνάντηση του ΣΕΕΑΕ με τον Υπουργό Οικονομικών, κο Βαρουφάκη ΣΕΕΑΕ "Αναλογικά τέλη κυκλοφορίας" για το 2015 ΣΕΕΑΕ Απόσυρση αυτοκινήτου ΣΕΕΑΕ Υποχρέωση ασφάλισης αυτοκινήτων