Συνάντηση του ΣΕΕΑΕ με την Γ.Γ.Δ.Ε. κα Αικατερίνη Σαββαΐδου

19/3/2015  Σήμερα ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:00 πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Υπουργείο Οικονομικών, του ΣΕΕΑΕ με την Γενική Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων κα Αικατερίνη Σαββαΐδου και δυο συμβούλων της, την κα Τσίκα Εύα και τον κο Χατζηνικολάου Νίκο.
Τα θέματα που συζητήθηκαν, τα οποία καταθέσαμε και με υπόμνημα, είναι:
1. Αναδρομικές χρεώσεις,  2. Απόσυρση και στο μεταχειρισμένο αυτοκίνητο,  3. EURO 5 και EURO 4 ίδια ποσοστά φορολόγησης στα εισαγόμενα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα,  4. Ασφάλεια αυτοκινήτων που είναι εμπόρευμα,  5. Ακινησία κατά την μεταβίβαση να μην πληρώνουν τέλη κυκλοφορίας,  6. Αναλογικά τέλη κυκλοφορίας,  7. Φόρος πολυτελούς διαβίωσης,  8. Παραεμπόριο,  9. Πινακίδες ΔΟΚ.
Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και με την από δω και πέρα συνεργασία μας, να δοθεί οριστική λύση στα πιό πάνω προβλήματά μας.

Σχετικά άρθρα

ΣΕΕΑΕ Ενέργειες του ΣΕΕΑΕ για την παράταση της αντιρρυπαντικής οδηγίας EURO 5 ΣΕΕΑΕ Πινακίδες ΔΟΚ, προβλήματα...................... ΣΕΕΑΕ Οι Δ/νσεις Συγκοινωνιών της χώρας δεν λειτουργούν ΣΕΕΑΕ ΔΙ.ΠΑ.Ε. Υπηρεσία Αξιών Θεσσαλονίκης ΣΕΕΑΕ Κατάργηση των οδηγιών αντιρρυπαντικής τεχνολογίας ζητά ο ΣΕΕΑΕ για τον εκτελωνισμό των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων. ΣΕΕΑΕ Υπόμνημα και αίτημα συνάντησης του ΣΕΕΑΕ, στον Υπουργό Οικονομικών κο Αλεξιάδη ΣΕΕΑΕ Ασφάλεια και τέλη κυκλοφορίας αυτοκινήτου. Άρση ακινησίας για πώληση και μεταβίβαση από ή σε έμπορο αυτοκινήτων ΣΕΕΑΕ 40 εμποροί αυτοκινήτων καταγγέλουν την Διεύθυνση Συγκοινωνιών Μεσσηνίας ΣΕΕΑΕ Συνάντηση του ΣΕΕΑΕ με τον Υπουργό Οικονομικών, κο Βαρουφάκη ΣΕΕΑΕ "Αναλογικά τέλη κυκλοφορίας" για το 2015 ΣΕΕΑΕ Απόσυρση αυτοκινήτου ΣΕΕΑΕ Υποχρέωση ασφάλισης αυτοκινήτων