Δελτίο Τύπου



ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ ΟΔΙΚΩΝ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΙΚΩΝ
ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ Φ.Δ.Χ.
------------------------------------------------------------------------------    
ΛΑΡΙΣΑ, 8/11/2015
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
   Στη Λάρισα σήμερα 08/11/2015, πραγματοποιήθηκε έκτακτη Πανελλαδική Γενική Συνέλευση του Κλάδου των Ιδιοκτητών Φορτηγών Δημοσίας Χρήσης μετά από πρόσκληση των Προέδρων των Ομοσπονδιών και την συμμετοχή Προέδρων και Συμβούλων των Πρωτοβάθμιων Σωματείων της χώρας.
    Από την ενημέρωση που έγινε από τους Προέδρους των Ομοσπονδιών για όλα τα θέματα που ταλανίζουν τον κλάδο, διαπιστώθηκε η αντίφαση μεταξύ υποσχέσεων και αποφάσεων των αρμοδίων Υπουργών.
   Η διγλωσσία των Υπουργών που δεν τηρούν τις υποσχέσεις τους που δίνουν στους εκπροσώπους του κλάδου προκειμένου να εξυπηρετήσουν συντεχνίες, μας αιφνιδιάζουν και βυθίζουν σε απόγνωση τον ήδη καθημαγμένο κλάδο μας.
   Επειδή οι αρμόδιοι όπως η Γενική Συνέλευση διαπίστωσε ότι,  άλλες σκέψεις και υποσχέσεις διατυπώνουν κατά τις επαφές με τους εκπροσώπους μας και άλλες εφαρμόζουν, η Γενική Συνέλευση εξουσιοδοτεί τους Προέδρους των Ομοσπονδιών να κάνουν μία ακόμα προσπάθεια για την επίλυση των δίκαιων αιτημάτων μας.
   Σε περίπτωση που οι αρμόδιοι Υπουργοί συνεχίζουν να μας εμπαίζουν και δεν δώσουν λύσεις στα δίκαια αιτήματα του Κλάδου εξουσιοδοτούνται οι Πρόεδροι των Ομοσπονδιών να καλέσουν άμεσα νέα Γενική Πανελλαδική Συνέλευση για να οριστεί ημερομηνία δυναμικής διεκδίκησης επίλυσης των δίκαιων αιτημάτων μας με κάθοδο του κλάδου σε απεργία διαρκείας.
 
ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ               Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ       
ΣΚΟΥΛΙΚΙΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ
                                                          
ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
          ΤΖΙΜΟΡΑΓΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ                                              ΑΓΓΕΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
ΚΑΡΚΑΛΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ
ΚΑΣΑΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
 

Σχετικά άρθρα

ΣΕΕΑΕ Τελεσίγραφο Κομισιόν στην Ελλάδα για τα αυτοκίνητα -Τι θα αλλάξει; ΣΕΕΑΕ ΕΕ: Στο «σκαμνί» η Ελλάδα για τη φορολογία στα αυτοκίνητα! ΣΕΕΑΕ Αποκάλυψη: Νέα πρόστιμα έρχονται από την Κομισιόν! ΣΕΕΑΕ Νέα πρόστιμα-μαμούθ στα εισαγόμενα μεταχειρισμένα ΙΧ και φορτηγά! ΣΕΕΑΕ Επιβεβαίωση Newsauto για τα εισαγόμενα μεταχειρισμένα ΙΧ και φορτηγά! ΣΕΕΑΕ Γλιτώνουν το χαράτσι οι έμποροι εισαγόμενων ΙΧ και φορτηγών! ΣΕΕΑΕ Ξαναλλάζουν όλα στα εισαγόμενα μεταχειρισμένα ΙΧ και φορτηγά! ΣΕΕΑΕ Πανάκριβα τα αυτοκίνητα στην Ελλάδα! ΣΕΕΑΕ Χάος στις εισαγωγές μεταχειρισμένων ΙΧ και φορτηγών! Τι άλλαξε; ΣΕΕΑΕ ΣΕΕΑΕ | Στοχοποίηση των εισαγόμενων μεταχειρισμένων αυτοκινήτων ΣΕΕΑΕ ΣΕΕΑΕ: Το κράτος θέλει μονοπώλιο μόνο με μεγάλες εισαγωγικές! ΣΕΕΑΕ Ανακοίνωση του ΣΕΕΑΕ σχετικά με τη λειτουργία του Μητρώου Εισαγόμενων Μεταχειρισμένων Οχημάτων