Επιστολή προς: Συναδέλφους, Εμπόρους Αυτ/των

 



Επιστολή προς:                                                                                                                 Καλλιθέα 14-5-2015 Συναδέλφους, Εμπόρους Αυτ/των                                                                                         Αρ. πρωτ. 2218
 
Συνάδελφε,                                                                                                                                                               Έμπορε Αυτοκινήτων, Dealer, Ανεξάρτητε Εισαγωγέα Ε.ΙΧ. & Ελαφρών Φ.ΙΧ.
Ο Σύνδεσμος επικοινωνεί μαζί σου, με την πεποίθηση ότι θα ανταποκριθείς θετικά στο κάλεσμα σε μια κρίσιμη στιγμή, που η μόνη διέξοδος αν θέλουμε να μείνουμε ζωντανοί, είναι η συλλογική προσπάθεια και η ένωση των δυνάμεών μας.
Είναι προφανές ότι ιδιαίτερα κάτω από τις συγκεκριμένες δύσκολες οικονομικές συνθήκες, μόνο ενωμένοι, με μαζική συμμετοχή στον Σύνδεσμό μας, θα μπορέσουμε να δημιουργήσουμε όχι μόνο τις προϋποθέσεις, αλλά και τη δυναμική ώστε να ξαναμπεί ο κλάδος μας σε θετική τροχιά!

Γνωρίζουμε πολύ καλά το δύσκολο και ιδιαίτερα ανταγωνιστικό περιβάλλον στο οποίο καλούμεθα να δραστηριοποιηθούμε. Προφανώς απαιτείται από όλους μας σκληρή εργασία, μεθοδευμένες ενέργειες, αισιοδοξία, θετικό πνεύμα και κυρίως ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ μεταξύ μας και ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ!!

Είναι πολλά και σημαντικά αυτά που πρέπει να γίνουν για το κλάδο μας! Η κατεύθυνση είναι διπλή. Η μία προς τη κυβέρνηση και η δεύτερη «προς όλους εμάς»! Πιθανά η δεύτερη να φαίνεται πιο εύκολη, αλλά δυστυχώς μέχρι σήμερα έχει αποδειχθεί η «αχίλλειος πτέρνα μας»!
Χωρίς μαζική συμμετοχή δεν έχουμε καμία δύναμη!

Μην περιμένουμε μόνο από την πολιτεία να λύσει τα προβλήματα της αγοράς. Η αγορά είμαστε εμείς και αν θέλουμε να επιβιώσουμε, πρέπει να δραστηριοποιηθούμε άμεσα! Το μεγάλο αρχικό βάρος πέφτει στους ώμους τους δικούς μας, στο Διοικητικό Συμβούλιο και το γνωρίζουμε. Αυτό που ζητάμε από ΕΣΕΝΑ είναι να μας ακολουθήσεις και να μας έχεις  ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ!


Όλο αυτό το διάστημα εργαζόμαστε συστηματικά και προετοιμάζουμε την επόμενη μέρα για το κλάδο μας!
Αγωνιζόμαστε για να δοθούν λύσεις στα δίκαια αιτήματα του κλάδου, με τα αρμόδια Υπουργεία, τις Δημόσιες και Δημοτικές  Υπηρεσίες, μέσα από συνεχείς επαφές, συναντήσεις και υπομνήματα.
Έχουμε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τους Επιτρόπους της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τα θέματά μας, τα οποία δικαιώνει η ευρωπαϊκή νομοθεσία.
Έχουμε αναβαθμίσει το site του Συνδέσμου μας, ούτως ώστε να έχεις μια άμεση και λεπτομερή πλέον ενημέρωση για τα θέματα που απασχολούν τον κλάδο και τις ενέργειες που κάνει η Διοίκηση του Συνδέσμου, για την αντιμετώπισή τους.
Έχουμε έρθει σε επαφή με αρκετές εξειδικευμένες εταιρίες του χώρου μας. Με ιντερνετικά sites, με ασφαλιστικές εταιρίες, με εταιρίες εκπαίδευσης, με νομικούς γνώστες της Ελληνικής και της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας, με οικονομολόγους για φορολογικά και φοροτεχνικά θέματα, με τράπεζες, με διαφημιστές …….κτλ.
 Συζητούμε για προγράμματα εγγυήσεων αυτοκινήτων, προγράμματα ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης και όλα αυτά με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος ή και με καθόλου!


Συνάδελφε, στην δουλειά μας δεν μας έχει χαριστεί τίποτε από κανέναν !!!
Όλα τα κερδίσαμε με πολύ δουλειά, αγώνες, τρέξιμο, δικαστήρια εδώ και στην Ε.Ε., χάρη στις φιλότιμες προσπάθειες μερικών μελών του ΣΕΕΑΕ και όλων των μελών των Διοικήσεων του Συνδέσμου από το 1974 έως και σήμερα.

Είμαστε πεπεισμένοι ότι:                                                                                     

α) πρέπει να υπάρχει επικοινωνία μεταξύ μας, να ενημερώνεσαι συνεχώς από το site του Συνδέσμου, να ανταλλάσουμε απόψεις για τα θέματά μας, να προτείνουμε κινήσεις και ενέργειες για την επίλυσή τους, γιατί αλλιώς είναι να σκέφτονται και να αποφασίζουν μόνο τα 9 μέλη του Δ.Σ και αλλιώς κάποιες εκατοντάδες.
β) πρέπει να ενημερώνεις αμέσως τον Σύνδεσμο, για το όποιο πρόβλημα ή θέμα απασχολεί την επιχείρησή σου.
γ) πρέπει όλοι μας να «μπούμε μέσα» στις νέες τεχνολογίες, οι οποίες δεν θα πρέπει να αποτελούν προνόμιο μόνο των πολύ μεγάλων και καλά οργανωμένων εταιριών!                                                                                               
δ) πρέπει όλοι μας να έχουμε πρόσβαση στα αναλυτικά στοιχεία της αγοράς αλλά και στην πρόβλεψή της. 
ε) πρέπει όλοι μας να έχουμε την εμπορική ιστοσελίδα μας, που θα μας δώσει πρόσβαση στην τεράστια αγορά του internet!
ζ) πρέπει όλοι μας να αποκτήσουμε το ειδικό σήμα του Συνδέσμου που θα εξασφαλίζει στον πελάτη την σιγουριά της συναλλαγής.

Αντιλαμβάνεσαι την δυναμική και την αξιοπιστία  που θα αποκτήσει ο κλάδος  και ο κάθε έμπορος ξεχωριστά, μέλος του Συνδέσμου.
Αντιλαμβάνεσαι τα εμπορικά οφέλη που θα έχουν τα μέλη μας, όταν ο πελάτης θα αισθάνεται εξασφαλισμένος αγοράζοντας από τον έμπορο μέλος του Συνδέσμου.                                    

Συνάδελφε, έλα να χαράξουμε τον εμπορικό μας δρόμο, μαζί !!!
Γνωρίζουμε ότι τίποτα δεν είναι εύκολο! Πρέπει όμως άμεσα μέσα από την ενεργή και μαζική συμμετοχή μας στον Σύνδεσμο, να ορίσουμε την επόμενη μέρα του κλάδου μας! Όλοι μαζί ενωμένοι έχουμε πραγματικά πολύ μεγάλη διαπραγματευτική ισχύ, πολύ μεγάλες δυνατότητες και μπορούμε να πετύχουμε τα μέγιστα οικονομικά οφέλη!
Συνάδελφε, κάνε τώρα την εγγραφή σου στον Σύνδεσμο !!!
Tην διαδικασία της εγγραφής θα την βρεις στο site www.seeae.gr και στο μενού: Ποιος είναι ο ΣΕΕΑΕ > Φόρμα Αίτησης Εγγραφής, ή επικοινώνησε με την γραμματεία του Συνδέσμου (210-9413028) για να σου αποσταλεί με fax η φόρμα αίτησης εγγραφής.
Δεν υπάρχει πλέον η δικαιολογία, «ποιος είναι ο Σύνδεσμος και τι έχει κάνει για μένα όλα αυτά τα χρόνια». Αν θέλεις να τα δεις όλα αυτά, αφιέρωσε λίγο από τον πολύτιμο χρόνο σου για να ενημερωθείς από το site του Συνδέσμου. Παράλληλα σκέψου, πόσα περισσότερα και πολύ πιο γρήγορα θα είχαμε κερδίσει, αν ήμασταν όλοι μαζί !!
Οι προσωρινοί κωδικοί του site είναι: username: seeae  και  password: seeae842

Πολύ σύντομα θα σε καλέσουμε για να σου  παρουσιάσουμε αναλυτικά τον βραχυπρόθεσμο, αλλά και μεσοπρόθεσμο σχεδιασμό όλων των κινήσεών μας!                                           

Το σημαντικότερο είναι η συμμετοχή όλων μας!      
 Η εμπειρία, οι γνώσεις αλλά και οι προτάσεις σου είναι όχι μόνο πολύτιμες αλλά και απαραίτητες για όλους μας!    

Με Σύνεση, Συνέργειες, Συνεργασίες, Υπευθυνότητα, Αισιοδοξία και Αυτοπεποίθηση, για ένα να είσαι σίγουρος, θα τα καταφέρουμε !!!
 
Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Το  Δ/Σ  του  Σ.Ε.Ε.Α.Ε.
 
   Πρόεδρος : Απόστολος  Πετιμεζάς
   Α’ Αντιπρόεδρος : Μιχάλης Μπαξεβάνης
   Β’ Αντιπρόεδρος : Κων/νος  Κεράτσας
   Γεν. Γραμματέας : Κων/νος  Κυράτσος
   Οικον. Επόπτης : Παναγιώτης  Μητρόπουλος
   Μέλος : Ευριπίδης  Κωνσταντινίδης
   Μέλος : Ιωάννης  Μερκουράκης
   Μέλος : Χρήστος  Σολακιάν
   Μέλος : Αλέξανδρος  Σαρηγιάννης

Σχετικά άρθρα

ΣΕΕΑΕ Συνεδρίαση της Διαρκής Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων με θέμα: επεξεργασίας και εξέτασης του Σχεδίου Νόμου του Υπουργείου Οικονομικών ΣΕΕΑΕ Συνεδρίαση της Διαρκής Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου με θέμα επεξεργασία και εξέταση του Σχεδίου Νόμου του ΥΠΕΝ "Προώθηση της Ηλεκτροκίνησης". ΣΕΕΑΕ Το νομοσχέδιο του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας ΣΕΕΑΕ Αλλαγή ημερομηνίας Ενημερωτικού Σεμινάριου των μελών του ΣΕΕΑΕ για Προσωπικά Δεδομένα ΣΕΕΑΕ Ενημερωτικό Σεμινάριο των Μελών του ΣΕΕΑΕ για προσωπικά δεδομένα ΣΕΕΑΕ Δελτίο Τύπου του ΣΕΕΑΕ 16/03/2018 ΣΕΕΑΕ Αναμόρφωση της φορολογίας των αυτοκινήτων - Καταγγελία του ΣΕΕΑΕ στην Ε.Ε. ΣΕΕΑΕ Δελτίο Τύπου του ΣΕΕΑΕ ΣΕΕΑΕ IX EXPO ΣΕΕΑΕ Προσοχή έρχονται πρόστιμα στα ανασφάλιστα αυτοκίνητα!!! ΣΕΕΑΕ «Ε.Μ.ΠΑ.» αλλιώς... πρόστιμο έως 1 εκατ. ευρώ ή λουκέτο για χιλιάδες επιχειρήσεις! ΣΕΕΑΕ Αναμόρφωση της φορολογίας των αυτοκινήτων