Πρόγραμμα Εγγύησης Μηχανολογικών/Μηχανικών Βλαβών Μεταχειρισμένων Αυτοκίνητων

Πρόγραμμα Εγγύησης Μηχανολογικών / Μηχανικών Βλαβών Μεταχειρισμένων Αυτοκίνητων
 
  
Αγαπητέ Συνάδελφε
 
 
Σε συνεχεία της ενημέρωσης που έχετε λάβει όσον αφορά την υποχρέωση μας να εγγυούμαστε την καλή λειτουργιά των μεταχειρισμένων αυτοκίνητων που πουλάμε, σας ενημερώνουμε τα παρακάτω:
 
Συμφώνα με το νόμο του ......................................................., οι έμποροι αυτοκίνητων οι όποιοι πωλούν μεταχειρισμένα αυτοκίνητα, πρέπει να προσφέρουν εγγύηση καλής λειτουργιάς για διάστημα έξη (6) μηνών.
 
Ως σύνδεσμος, θέλοντας να προστατεύουμε τα μέλη και να δημιουργήσουμε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, προχωρήσαμε σε διερεύνηση και αξιολόγηση διαφόρων προγραμμάτων αντίστοιχης εγγύησης που υπάρχουν στην αγορά.
 
Η έρευνα και αξιολόγηση είχε ως αποτέλεσμα να σχεδιαστεί ένα νέο εξ ολοκλήρου πρόγραμμα εγγύησης μηχανολογικών/μηχανικών βλαβών μεταχειρισμένων αυτοκίνητων, που να διακρίνεται για την μοναδικότητα του, για τις καλύψεις του, συνδυασμένο με χαμηλό κόστος και το όποιο θα διοχετεύεται στην αγορά αποκλειστικά από τα μέλη του συνδέσμου μας.
 
Η εταιρεία ........................., ανταποκρίθηκε πλήρως στις ανάγκες μας και με την εμπειρία που την διακρίνει, μιας και είναι η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα παροχής εγγυήσεων από το .........., σχεδίασε και υλοποίησε το νέο πρωτοποριακό πρόγραμμα.
 
Όπως θα έχετε την ευκαιρία να διαπιστώσετε από την παρουσίαση του προγράμματος που θα πραγματοποιηθεί από τους αρμόδιους στο κατάστημα σας, καλύπτει τα σημαντικότερα μηχανικά μέρη, αλλά δεν περιορίζεται μόνο σε αυτά. Έχει ελάχιστη διάρκεια 6 μήνες και μέγιστη 24, με άκρως δελεαστική τιμή.
 
Ο κος ..................... υπεύθυνος ανάπτυξης του προγράμματος της εταιρείας  ................., είναι στη διάθεσή σας για περαιτέρω επικοινωνία.
 
Παρακαλώ σημειώστε ότι και η διαχείριση του προγράμματος έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες των επιχειρήσεων μας.
 
Θα λειτούργει ηλεκτρονικά μέσω internet και θα σας παρέχεται η δυνατότητα να εκτυπώνεται στα καταστήματά σας την εγγύηση που θα δίνεται, ή που-γιατί όχι- θα πουλάτε.
 
Έχω την βεβαιότητα ότι εφόσον υποστηρίξουμε το πρόγραμμα, θα δημιουργήσουμε ένα ασύγκριτο πλεονέκτημα απέναντι στην παραοικονομία, στο παραεμπόριο, στους ευκαιριακούς που λυμαίνονται τον τζίρο των καταστημάτων μας και θα προστατευτούμε απέναντι σε κακόβουλους καταναλωτές.
 
Αγαπητέ συνάδελφε,
 
Περισσότερο σήμερα παρά ποτέ άλλοτε, βρισκόμαστε αντιμέτωποι με απίστευτες καταστάσεις που απειλούν την επιβίωσή μας.
 
Το παρόν διοικητικό συμβούλιο με ότι δυνατότητες έχει, θα προσπαθεί εκτός των άλλων να θωρακίζει το επάγγελμά μας και να αναβαθμίζει το προφίλ των Εμπόρων Εισαγωγέων Αυτοκίνητων μελών του ΣΕΕΑΕ και να εξασφαλίζει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών μέσω του σήματος «Επιλεγμένο Κατάστημα Μέλος ΣΕΕΑΕ».
 
 
Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Το Δ.Σ. του ΣΕΕΑΕ

Σχετικά άρθρα