Πρόχειρος Διαγωνισμός του ΣΕΕΑΕ

 
Αθήνα 24/02/2011       
 
Αρ. Πρωτ. 2007
 

Περίληψη Διακήρυξης για τον πρόχειρο διαγωνισμό με τίτλο
“ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΛΑΔΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΔΙΑΡΘΡΩΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ”

ΤΟΥ
ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΜΠΟΡΩΝ-ΕΙΣΑΓΩΓΕΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΣΕΕΑΕ)
ΟΣύνδεσμος Εμπόρων- Εισαγωγέων Αυτοκινήτων Ελλάδος (ΣΕΕΑΕ)σύμφωνα με την από 08/02/2011 απόφαση του Διοικητικού του Συμβουλίου, προκηρύσσει τηδιενέργεια πρόχειρου διαγωνισμού,με κριτήριο κατακύρωσης τη συμφερότερη προσφορά, για την επιλογή αναδόχου για την εκπόνηση του έργου με τίτλο «ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΛΑΔΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΔΙΑΡΘΡΩΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ MΙΚΡΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ 1-49 ΑΤΟΜΑ, ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ» που θα υλοποιηθεί στα πλαίσια του Προγράμματος του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης με θέμα: «Διαρθρωτική Προσαρμογή των Επιχειρήσεων εντός της Οικονομικής Κρίσης», με Αναθέτουσα Αρχή την ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ Α.Ε., Θεματικό Άξονα 2, Άξονες Προτεραιότητας 4, 5 και 6: «Ενίσχυση της Προσαρμοστικότητας του Ανθρώπινου Δυναμικού και των Επιχειρήσεων» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη του Ανθρώπινου Δυναμικού» 2007 – 2013 (ΕΣΠΑ 2007 – 2013).
Αντικείμενο της παρούσας διακήρυξης είναι η ανάθεση σε Σύμβουλο που διαθέτει την κατάλληλη εμπειρία και γνώση για την παροχή των παρακάτω συμβουλευτικών υπηρεσιών :
 
·         Τη σύνταξη  Κλαδικού Σχεδίου Διαρθρωτικής Προσαρμογής (Αρχικού και Επικαιροποιημένου),
·         Την εξεύρεση και υποστήριξη των επιχειρήσεων που θα συμμετάσχουν στην Πρόσκληση Β του συγκεκριμένου Προγράμματος για την υποβολή του φακέλου υπαγωγής στο Πρόγραμμα (αίτηση ένταξης και συνοπτικά σχέδια διαρθρωτικής προσαρμογής τους),
·         Την ομαδοποίηση των απασχολούμενων στις συμμετέχουσες επιχειρήσεις για τη συμμετοχή τους σε προγράμματα Κατάρτισης, όπως θα προκύψουν από το Κλαδικό Σχέδιο Διαρθρωτικής Προσαρμογής.
·         τη σύνταξη επικαιροποιημένου Κλαδικού Σχεδίου Διαρθρωτικής Προσαρμογής σύμφωνα με τον τελικό αριθμό των επιχειρήσεων που θα υπαχθούν ως Δικαιούχοι στην Πρόσκληση Β’. 
·         Την υποβολή Τεχνικών Δελτίων Πράξης και τη σύνταξη Δελτίων Δήλωσης Δαπανών και Δελτίων Παρακολούθησης Πράξης των επιχειρήσεων που θα ενταχθούν στην Πρόσκληση Β.
 
Το ανώτατο όριο του προϋπολογισμού για κάθε Κλαδικό Σχέδιο δεν θα πρέπει να ξεπερνά το ποσό των πενήντα έξι χιλιάδων ευρώ (€56.000,00) συμπεριλαμβανομένων ΦΠΑ και κρατήσεων, ενώ η αμοιβή του Συμβούλου για κάθε Σχέδιο δεν θα υπερβεί το 70% του συνολικού προϋπολογισμού του κάθε Κλαδικού Σχεδίου. Οι δαπάνες για την εφαρμογή του προγράμματος προβλέπεται να συγχρηματοδοτηθούν από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από εθνικούς πόρους (ΠΔΕ του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης), στο πλαίσιο του Θεματικού Άξονα 2, Άξονες Προτεραιότητας 4, 5 και 6: «Ενίσχυση της Προσαρμοστικότητας του Ανθρώπινου Δυναμικού και των Επιχειρήσεων» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη του Ανθρώπινου Δυναμικού» 2007 – 2013. 
Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί ύστερα από προθεσμία δεκαπέντε (15) ημερών από την ημερομηνία δημοσίευσης της διακήρυξης αυτής, ήτοι την 11/03/2011 και όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό πρέπει να υποβάλλουν προσφορές, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παρούσα προκήρυξη το αργότερο μέχρι την 10/03/2011 ημέρα Πέμπτη και ώρα 13:00 στα γραφεία του Φορέα (Ελ. Βενιζέλου 248, Καλλιθέα, Τηλ:  210 9413028, 210 9431677) αυτοπροσώπως ή με ταχυδρομική επιστολή ή με courier. Προσφορές που κατατίθενται στο πρωτόκολλο του Κλαδικού Φορέα μετά την παραπάνω ημερομηνία και ώρα, είναι εκπρόθεσμες και δεν λαμβάνονται υπόψη.
Η παραλαβή της αναλυτικής προκήρυξης του διαγωνισμού θα γίνεται από σήμερα μέχρι και την 10/03/2011, κατά τις ώρες 09.00 – 14.00 από τα γραφεία του Φορέα (Ελ. Βενιζέλου 248, Καλλιθέα).
Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί στις 11/03/2011, ημέρα Παρασκευή και ώρα 17:00, στα γραφεία του Συνδέσμου Εμπόρων Εισαγωγέων Αυτοκινήτων Ελλάδος (ΣΕΕΑΕ)από τριμελή επιτροπή που έχει οριστεί με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του.
 
 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΜΠΟΡΩΝ-ΕΙΣΑΓΩΓΕΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΣΕΕΑΕ)
 
Πετιμεζάς Απόστολος
 
 






ΜΕ ΤΗ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ






 
 

Σχετικά άρθρα

ΣΕΕΑΕ Τελεσίγραφο Κομισιόν στην Ελλάδα για τα αυτοκίνητα -Τι θα αλλάξει; ΣΕΕΑΕ ΕΕ: Στο «σκαμνί» η Ελλάδα για τη φορολογία στα αυτοκίνητα! ΣΕΕΑΕ Αποκάλυψη: Νέα πρόστιμα έρχονται από την Κομισιόν! ΣΕΕΑΕ Νέα πρόστιμα-μαμούθ στα εισαγόμενα μεταχειρισμένα ΙΧ και φορτηγά! ΣΕΕΑΕ Επιβεβαίωση Newsauto για τα εισαγόμενα μεταχειρισμένα ΙΧ και φορτηγά! ΣΕΕΑΕ Γλιτώνουν το χαράτσι οι έμποροι εισαγόμενων ΙΧ και φορτηγών! ΣΕΕΑΕ Ξαναλλάζουν όλα στα εισαγόμενα μεταχειρισμένα ΙΧ και φορτηγά! ΣΕΕΑΕ Πανάκριβα τα αυτοκίνητα στην Ελλάδα! ΣΕΕΑΕ Χάος στις εισαγωγές μεταχειρισμένων ΙΧ και φορτηγών! Τι άλλαξε; ΣΕΕΑΕ ΣΕΕΑΕ | Στοχοποίηση των εισαγόμενων μεταχειρισμένων αυτοκινήτων ΣΕΕΑΕ ΣΕΕΑΕ: Το κράτος θέλει μονοπώλιο μόνο με μεγάλες εισαγωγικές! ΣΕΕΑΕ Ανακοίνωση του ΣΕΕΑΕ σχετικά με τη λειτουργία του Μητρώου Εισαγόμενων Μεταχειρισμένων Οχημάτων